Terug

Kunt u een bezwaarschrift aan personeelszaken vertalen in het engels?

Willem Taverne

Wij hebben een vertaling nodig van een bezwaarschrift aan een afdeling personeelszaken van een voornamelijk engels sprekend bedrijf.

Hierbij moet de strekking vanzelfsprekend volledig behouden blijven.

Vooral dit laatste kunnen wij niet met zekerheid zelf.

Graag info en tarief, het gaat om 3/4 kantje A4, kunt u dit verzorgen?

 

 


1 Antwoord

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Context Talen kan dit zeker verzorgen. Een van onze ervaren en gekwalificeerde juridische vertalers  Engels kan uw opdracht uitvoeren. Voor aflevering wordt de vertaling gecontroleerd door een revisor. Zo bent u verzekerd van een perfecte tekst. Als u precies wilt weten wat de vertaling u gaat kosten dan is het handig om via ons online Vertaalplatform offerte aan te vragen: http://www.wordbee-translator.com/a/ContextTalen/Orders/Public/Form.aspx?loc=nl De prijs van de vertaling wordt nml vastgesteld op basis van de taalcombinatie, de gewenste levertijd en en het aantal woorden in de brontaal (de taal waarin de tekst geschreven is). Als u deze gegegevns aanlevert in het vertaalplatform dan ontvangt u binnen twee uur een offerte. 

Bij vragen kunt u natuurlijk ook contact opnemen met onze vertaalafdeling: vertalingen@contexttalen.nl of 0594-51 93 07. U kunt vragen naar mevrouw Inge Lever.