Vertalink Translations vof


Weg naar Voorst 150 7205 CV Zutphen
06 36131268 Klik om te bellen

Over Vertalink Translations vof

VERTALINK Translations v.o.f. is sinds 1988 actief op het gebied van technisch-commerciële vertalingen in en uit het Engels, Duits en Nederlands.

Wij werken uitsluitend met native speakers (moedertaalvertalers) die een goede vertaalopleiding hebben afgerond. We leveren vertalingen van hoge kwaliteit. Dat doen we onder andere door een specifieke terminologielijst en vertaaldatabase voor elke vaste klant bij te houden.

VERTALINK Translations werkt met professionele vertaalsoftware zoals SDL Trados Studio en diverse DTP-programma's, zoals Adobe InDesign en FrameMaker.

Bij ons kunt u rekenen op een snelle en betrouwbare service. Voor een vrijblijvende prijsopgave met levertijd kunt u onze website raadplegen.

De belangrijkste vakgebieden waarin wij vertalen zijn landbouw, geodesie, bouwsector, navigatie en diverse elektronica. Onze klanten zijn hoofdzakelijk internationaal opererende fabrikanten en importeurs van machines en elektronica. Wij vertalen onder andere software, handleidingen, brochures, catalogi, nieuwsbrieven, persberichten, websites en datasheets.

De talencombinaties waarin wij gespecialiseerd zijn, zijn Engels <-> Nederlands en Duits <-> Nederlands. Natuurlijk kunt u ook voor andere talencombinaties uitstekend bij ons terecht. Wij zullen u daar met alle plezier over informeren.