Vertaalwerk met passie


Schapedrift, 2 2 3371 HE Hardinxveld Giessendam
0623128820 Klik om te bellen

Over Vertaalwerk met passie

www.vertaalwerkmetpassie.com  Omdat vertaalwerk maatwerk is! 

Het vertalen van productomschrijvingen, teksten of het vertalen van websites door native speakers met het puntje op de i. In onze vertalingen door hoog opgeleide native speakers vindt u de culturele achtergrond van uw doelgroep terug. Zo weet u zeker dat uw boodschap dezelfde kracht krijgt als voor uw thuismarkt. Een goede vertaling is de basis voor een goede omzet en belangrijk om het vertrouwen van uw toekomstige klanten te winnen. Onze vertalers zorgen ervoor dat u een goede start op de nieuwe markt heeft.

Dit zijn wij.
Mag ik het team en mijn vertaalbureau even aan u voorstellen: Mijn naam is Martell Brandwijk – Thieme, ik ben native speaker Duits met een afgeronde opleiding zakelijke communicatie en eigenaresse van ‘Vertaalwerk Met Passie’. Ons team bestaat uit enthousiaste, hoogopgeleide native speaker vertalers, in touch met de markten van hun moedertaal en vol passie voor taal en teksten. Zij weten wat trendy is en verstaan hun vak. Voor u een groot voordeel, omdat het team hierdoor zo veel mogelijk de vertalingen en de copywriting op actuele trends of veranderingen kan toespitsen.

WIj leveren maatwerk!

Voor onze native speakers is vertaalwerk meer dan vertalen. Het is maatwerk, individueel en specifiek gericht op uw product en uw doelgroep. Wij denken met u mee en hebben ruime ervaring in het vertalen van brochures, websites, folders, advertenties, zakelijke brieven etc.. Wij vertalen uw teksten tegen een scherp tarief. Professioneel, nauwkeurig, kwalitatief hoogwaardig, snel en vakkundig, uiteraard altijd uitgevoerd door ervaren native speakers.

Wij bieden alle taalcombinaties
Door een uniek netwerk van professionele vertalers zijn wij in staat om snel, en vooral met persoonlijke aandacht voor uw opdracht optimale vertalingen te leveren. Spoedvertaling nodig? Geen probleem, wij lossen het voor u op!  Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact en klantenservice staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn er trots op dat nagenoeg al onze klanten steeds weer opnieuw door ons hun teksten laten vertalen. De meeste nieuwe relaties komen voort uit aanbevelingen van onze bestaande klanten. Dit is voor ons het mooiste compliment en onze drijfveer voor onze klanten altijd net nog een stapje harder te lopen.
Voor offertes, vragen, opmerkingen etc. kunt u ons bereiken via de contact pagina of mailen naar: info@vertaalwerkmetpassie.com U kunt binnen 3 uur antwoord verwachten.

Foto's

Vertaalwerk met passie in het kort

Diensten

Corrigeren
Taaltrainingen
Tekstschrijven
Tolken
Vertalen

Specialisaties

Kunst en cultuur
Literatuur
Logistiek
Milieu
Ondertiteling
Overheid
Sierteelt
Sociale wetenschappen
Toerisme
Webshops
Websites

Talen

(vrijwel) Alle talencombinaties

Onze locatie

Vertaalwerk met passie


Schapedrift, 2 2 3371 HE Hardinxveld Giessendam
0623128820 Klik om te bellen