Vertaalbureau VertaalExperts


Bargelaan 200 2333 CW Leiden
071 204 0747 Klik om te bellen

Vertaalbureau voor alle talen
Professionele, native speaker vertalers
Gespecialiseerde vertalers

Over Vertaalbureau VertaalExperts

Over Vertaalexperts

Sinds onze oprichting in 2005 zijn wij uitgegroeid tot een bekend Nederlands vertaalbureau. Wij hebben duizenden vertalingen uitgevoerd voor zeer diverse doeleinden. U kunt hierbij denken aan een grote diversiteit in documentatie; van cv’s tot bedrijfsfilms. Alle talen én alle vakgebieden zijn hierbij mogelijk.
 
Bent u voor zakelijke doeleinden op zoek naar een professioneel vertaalbureau dat de verwachtingen niet alleen waarmaakt, maar ook overtreft? Dan zijn wij de juiste keuze.

Wat vinden wij bij Vertaalexperts belangrijk?

Wij vinden het belangrijk dat wij de beste kwaliteit leveren voor een eerlijke prijs. Wij werken met een vast team van professionals. Zo blijven stijl en terminologie gelijk in al onze vertalingen. Wij kunnen onze prijzen relatief laag houden, onder andere omdat wij voor iedere klant met een vertaalgeheugen werken. Dit zorgt ervoor dat eerder in rekening gebrachte stukken tekst niet nogmaals betaald hoeven worden. Dit geeft ons de mogelijkheid om u als klant mooie kortingen aan te bieden, die wel kunnen oplopen tot 70%. Ook hebben wij regelmatig mooie acties, deze kunt u bekijken op onze website.

Onze werkwijze

U kunt ervan uitgaan dat alle opdrachten worden uitgevoerd door professionele vertalers. Wij werken uitsluitend met native speakers, die de taal dus perfect beheersen. Daarnaast zijn de vertalers die wij op uw opdracht zetten ook gespecialiseerd in het onderwerp van uw tekst. U kunt de vertaling niet alleen door onze projectmanager maar indien gewenst ook door een tweede vertaler laten controleren.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Vertaalexperts?

Graag horen wij welke opdracht u wilt laten uitvoeren. Wij denken met u mee en zorgen ervoor dat wij uw opdracht matchen aan de collega die hier het meest geschikt voor is. Bovendien willen wij u overtuigen van de kwaliteit die wij onze klanten leveren. Daarom bieden wij u een korting van 10% aan op uw eerste vertaling. Neem gerust contact met ons op of neem eerst een kijkje op onze website.

Altijd de júiste vertaler voor uw tekst!

Foto's

Transcriptie en ondertiteling

Vertaalbureau VertaalExperts in het kort

Diensten

Corrigeren
Vertalen

Specialisaties

Automatisering
Farmacologie
Financieel-economisch
Geneeskunde
Gezondheidszorg
Juridisch
Kunst en cultuur
Kwaliteitszorg
Landbouwsector
Literatuur
Logistiek
Milieu
Ondertiteling
Onderwijs
Overheid
Sierteelt
Sociale wetenschappen
Techniek
Telecommunicatie
Toerisme
Verzekeringen
Webshops
Websites

Talen

(vrijwel) Alle talencombinaties
Alle Europese talen
Arabisch
Arabisch/Marokkaans/Egyptisch
Chinees
Duits
Engels
Frans
Grieks
Hongaars
Italiaans
Japans
Kroatisch
Litouws
Nederlands
Oekraiens
Pools
Portugees
Roemeens
Russisch
Scandinavische talen
Spaans
Tsjechisch
Turks

Onze locatie

Vertaalbureau VertaalExperts


Bargelaan 200 2333 CW Leiden
071 204 0747 Klik om te bellen