Vertaalbureau Urgent Vertalen


Javastraat 72 2585 AS Den Haag
070 778 5830 Klik om te bellen

Over Vertaalbureau Urgent Vertalen

Vertaalbureau Urgent Vertalen is een in Den Haag gevestigd vertaalbureau met een uitstekende reputatie ten aanzien van prijs, snelheid, kwaliteit en service. Dankzij het gebruik van ervaren, bekwame en beproefde ‘native-speaker’ vertalers zijn wij in staat onze klanten een eersteklas vertaalservice te leveren. Vertaalbureau Urgent Vertalen verwelkomt in haar clientèle zowel overheidsinstellingen als kleine, middelgrote of grote ondernemingen, maar ook de particuliere klant is met vertaalwerk meer dan welkom. Vertaalbureau Urgent Vertalen heeft een unieke positie in de vertaalwereld door haar uitzonderlijke snelheid van handelen.

Wat maakt Urgent Vertalen uw perfecte (ver)taalpartner?

Wij kennen, als geen ander, de sterke punten van onze onderneming. Klanten noemen ons snel, voordelig en communicatief. Bovenal staat snelheid van handelen centraal bij Vertaalbureau Urgent Vertalen. Bij het vertaalbureau van Den Haag worden geen spoedtarieven in rekening gebracht. Wij vinden het logisch dat u uw documenten zo snel als mogelijk goed vertaald retour wenst te ontvangen.

Doorgaans vertalen onze vertalers 1500 tot 2500 woorden per dag. Wanneer u uw documenten toch sneller nodig heeft, vinden wij samen met u een oplossing. Flexibel en helder.

Wanneer u specifiek vertalingen nodig heeft, voor de bedrijfsvoering van uw onderneming, is vertaalbureau Urgent Vertalen uw goede partner. U wilt natuurlijk niet te lang wachten op de benodigde teksten voor bijvoorbeeld een projectvoorstel voor een klant, uw website of het contract van een nieuwe veelbelovende werknemer. Snelheid is hier dan dikwijls essentieel voor een succesvol verloop van de zaken. Vertaalbureau Urgent Vertalen is een fulltime service vertaalbureau en bewijst u graag zijn flexibiliteit.

Vertaalbureau Den Haag

Foto's

Logo Urgent Vertalen

Vertaalbureau Urgent Vertalen in het kort

Diensten

Beëdigde vertaling
Corrigeren
Legalisaties
Vertalen

Specialisaties

Automatisering
Farmacologie
Financieel-economisch
Geneeskunde
Gezondheidszorg
Juridisch
Kunst en cultuur
Kwaliteitszorg
Landbouwsector
Literatuur
Logistiek
Milieu
Ondertiteling
Onderwijs
Overheid
Sierteelt
Sociale wetenschappen
Techniek
Telecommunicatie
Toerisme
Verzekeringen
Webshops
Websites

Talen

(vrijwel) Alle talencombinaties
Alle Europese talen
Arabisch
Arabisch/Marokkaans/Egyptisch
Chinees
Duits
Engels
Frans
Fries
Grieks
Hongaars
Italiaans
Japans
Kroatisch
Litouws
Nederlands
Oekraiens
Pools
Portugees
Roemeens
Russisch
Scandinavische talen
Spaans
Tsjechisch
Turks

Certificeringen

ISO 9001

ISO 17100

ISO 27001

Onze locatie

Vertaalbureau Urgent Vertalen


Javastraat 72 2585 AS Den Haag
070 778 5830 Klik om te bellen