Vertaalbureau Janssen


Vlasstraat 8 5345 VA Oss
06 38382738 Klik om te bellen

Wij leveren in alle talen
Persoonlijke, korte communicatielijntjes
Snelle levering

Over Vertaalbureau Janssen

Je zoekt een vertaalbureau, want je hebt een tekst die je wilt laten vertalen. Het moet nauwkeurig gebeuren dus Google Translate is geen optie. Maar je spreekt zelf de taal waarin je de tekst wilt vertalen onvoldoende. Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Waarom kiezen voor Vertaalbureau Janssen?

Persoonlijk contact

Korte lijntjes

Kwaliteit voor een scherpe prijs

Mijn team en ik zijn enthousiaste mensen die veel met taal hebben. We zijn echte talenknobbels! Ik ben afgestudeerd op de Katholieke Universiteit Nijmegen waar ik Engelse taal- en letterkunde heb gestudeerd. Met verve speel ik al 20 jaar met verschillende talen, met veel plezier. Net zoals mijn medewerkers. Ze zijn allemaal HBO of Universitair geschoold en het zijn vakbroeders wiens kwaliteit ik voor sta.

Ik verzeker je dat al het vertaalwerk, corrigeerwerk, editorwerk, alle documenten van jou, gegarandeerd goed worden bekeken bij Vertaalbureau Janssen. Je krijgt niet te maken met een massaal, groot bedrijf maar met een kleinschalig bedrijf. Het contact en geleverde werk is daarom kundig, warm en persoonlijk met korte lijntjes. Bovendien leveren wij kwaliteit voor een scherpe prijs.

We bieden vertaalwerk, redigeerwerk en taalcursussen aan en ook tolkdiensten. We vertalen in Nederland in alle provincies, vertaalbureau Limburg, vertaalbureau Brabant, Vertaalbureau in Nijmegen, Vertaalbureau Venlo, Vertaalbureau Roermond, Vertaalbureau Sittard, Maastricht, EIndhoven, Oss, Vertaalbureau Utrecht, Vertaalbureau Amsterdam, Vertaalbureau Heerlen, Vertaalbureau Rotterdam, vertaalbureau vertaalwerk Nederland, zowel vertaalwerk in Limburg als in Brabant als in Utrecht

Cursus Engels op maat, zakelijke communicatie

Wij geven ook zakelijke cursussen en aan particulieren. Een cursus Engels is op maat gesneden, volledig gericht op de behoefte van uw werknemers. Wij bepalen eerst het niveau en richten daar de cursus op in. De behoeftes worden uitgebreid besproken, bijvoorbeeld welke vaardigheden wilt u verbeteren, en dit in combinatie met het niveau wordt bepalend voor de cursus invulling.

Cursus Engels op maat, schrijven van e-mails en brieven

Een goede brief of tekst schrijven kan soms best lastig zijn. Handvaten worden gegeven voor het sschrijven van een correcte tekst, er wordt aandacht besteed aan zowel inhoud als grammatica en woordenschat.

Conversatiecursus Engels op maat

Het spreken van een taal is een vaardigheid die ook zeer goed geoefend kan worden. We richten ons met name op het spreken, grammatica komt ook veelvuldig aan bod wat natuurlijk nodig is om goed te kunnen spreken. Er wordt aandacht besteed aan de uitspraak en de fluency.

Cursus aanbod

· Cursus Engels

· Cursus Duits

· Cursus Frans

· Cursus Nederlands

· Cursus NT2

Vertaalbureau Janssen in het kort

Diensten

Beëdigde vertaling
Corrigeren
Legalisaties
Ondertitelen
Taaltrainingen
Transcreatie
Vertalen

Specialisaties

Automatisering
Automotive
Farmacologie
Financieel-economisch
Geneeskunde
Gezondheidszorg
Juridisch
Kunst en cultuur
Kwaliteitszorg
Landbouwsector
Literatuur
Logistiek
Marketing
Milieu
Muziek
Ondertiteling
Onderwijs
Overheid
Sierteelt
Sociale wetenschappen
Techniek
Telecommunicatie
Toerisme
Verzekeringen
Webshops
Websites

Talen

Alle Europese talen
Chinees
Duits
Engels
Frans
Fries
Italiaans
Litouws
Nederlands
Oekraiens
Pools
Portugees
Roemeens
Russisch
Spaans
Tsjechisch
Turks

Onze locatie

Vertaalbureau Janssen


Vlasstraat 8 5345 VA Oss
06 38382738 Klik om te bellen