Vertaalbureau Fiducia


Nijverheidsweg 23d 5071 NL Udenhout
085 008 1628 Klik om te bellen

Over Vertaalbureau Fiducia

Financiële en juridische vertalingen vereisen een specialisatie van de vertaler. De oprichters van Fiducia zagen de behoefte in de markt aan een gespecialiseerd vertaalbureau dat zich hier volledig op richt. Met vertalers die jarenlang in de financiële of juridische sector werkzaam zijn geweest, de juiste opleiding hebben genoten en die dus verstand hebben van het onderwerp.

In februari 2022 is Fiducia gefuseerd met juridisch vertaalbureau Hendriks & James. Fiducia rekent vooraanstaande internationale advocatenkantoren en het Europese Hof van Justitie tot zijn klantenkring. Er worden regelmatig vertalingen verzorgd van prominente zaken op uiteenlopende rechtsgebieden. Aan alle vertalingen wordt gewerkt door een combinatie van vertalers uit de brontaal en doeltaal en correctoren met de juiste vakkennis.

Bij vertaalbureau Fiducia komt kennis van het vakgebied samen met taalvaardigheid en state-of-the-art technologie. Waar continuteit van personeel, aandacht voor de klant, goede bereikbaarheid en snelle responsetijden een vast gegeven zijn.

Vertaalbureau Fiducia in het kort

Diensten

Beëdigde vertaling
Corrigeren
Transcreatie
Vertalen

Specialisaties

Financieel-economisch
Juridisch

Talen

(vrijwel) Alle talencombinaties

Onze locatie

Vertaalbureau Fiducia


Nijverheidsweg 23d 5071 NL Udenhout
085 008 1628 Klik om te bellen