Vertaalbureau Easy Translation


Gaykemastraat 10 9865 CA Opende
058 203 8105 Klik om te bellen

Over Vertaalbureau Easy Translation

Professioneel en persoonlijk

Vertaalbureau Easy Translation is gevestigd op de grens van Friesland en Groningen. Met ons team van ervaren projectmanagers, professionele vertalers en nauwkeurige proeflezers leveren wij al meer dan 12 jaar kwaliteitsvertalingen tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Ons uitgangspunt daarbij is het bieden van eerlijke tarieven voor vertalers, proeflezers én klanten.

We hechten enorm veel waarde aan hoge kwaliteit en een persoonlijke benadering. We kunnen alleen kwaliteit leveren als we jou, je bedrijf en de bijbehorende wensen, cultuur en stijl leren kennen. Persoonlijk contact vinden we daarom erg belangrijk en wij nemen daar dan ook graag de tijd voor. Hoe meer inzicht we hebben in de specifieke behoeften en wensen, hoe beter de vertaling zal zijn.

Bij deze persoonlijke benadering hanteren wij altijd een aantal waarden: eerlijkheid, openheid en duidelijkheid. We communiceren altijd duidelijk wat wel en niet mogelijk is. Ook ontvang je vooraf altijd een vrijblijvende offerte en een indicatie van de levertijd.

We werken met zeer ervaren en gekwalificeerde vertalers. Alle vertalers die we inzetten zijn ‘native speakers’ (moedertaalsprekers) van de doeltaal en hebben voldoende kennis van het specifieke vakgebied van de tekst. Zo zorgen we ervoor dat je tekst niet alleen fijn leesbaar, begrijpelijk en correct is, maar dat deze voor de doelgroep ook aanvoelt als een origineel in plaats van een vertaling. 

Voor al onze vertaalopdrachten, groot en klein, voeren we diverse correctierondes uit. Na het vertalen wordt de tekst door een tweede ervaren vertaler nauwkeurig nagekeken en gecorrigeerd op taal- en stijlfouten. De projectmanager controleert daarna nog de opmaak van de tekst en zorgt voor de finishing touch. 

Wil je meer informatie over onze vertalingen of een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek. Bel (058-2038105) of mail (info@easytranslation.nl) ons dan gerust. 

Wil je liever meteen een prijsindicatie ontvangen? Dat kan natuurlijk ook. Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via info@easytranslation.nl of het offerteformulier op onze website www.easytranslation.nl/offerte/.

Wij helpen je graag verder.

Video

Foto's

Vertaalbureau Easy Translation in het kort

Diensten

Beëdigde vertaling
Corrigeren
Ondertitelen
Redactie
Tekstschrijven
Tolken
Transcreatie
Vertalen

Specialisaties

Automatisering
Automotive
Copywriting
Farmacologie
Financieel-economisch
Geneeskunde
Gezondheidszorg
Juridisch
Kunst en cultuur
Kwaliteitszorg
Landbouwsector
Literatuur
Logistiek
Marketing
Milieu
Muziek
Ondertiteling
Onderwijs
Overheid
Sierteelt
Sociale wetenschappen
Techniek
Telecommunicatie
Toerisme
Verzekeringen
Webshops
Websites

Talen

(vrijwel) Alle talencombinaties
Alle Europese talen
Arabisch
Arabisch/Marokkaans/Egyptisch
Chinees
Duits
Engels
Frans
Fries
Grieks
Hongaars
Italiaans
Japans
Kroatisch
Litouws
Nederlands
Oekraiens
Pools
Portugees
Roemeens
Russisch
Scandinavische talen
Spaans
Tsjechisch
Turks

Team

Onze locatie

Logo Vertaalbureau Easy Translation

Vertaalbureau Easy Translation

Vertaalbureau Easy Translation


Gaykemastraat 10 9865 CA Opende
058 203 8105 Klik om te bellen