Vertaalbureau All-Round, de specialist in juridische vertalingen


President Kennedylaan 19 2517 JK Den Haag
070 306 0888 Klik om te bellen

Beëdigde vertalingen
Juridische vertalingen
Vertalingen van notariële akten

Over Vertaalbureau All-Round, de specialist in juridische vertalingen

De specialist in beëdigde juridische vertalingen

Van de correcte beëdigde vertaling van uw oprichtingsakte, statuten, contract of algemene voorwaarden hangt veel af. U wilt daarom een perfecte juridische beëdigde vertaling van de beste beëdigde juridische vertalers. Die vindt u bij ons!

Beëdigde vertalingen door beëdigde vertalers

Als juridisch vertaalbureau werken wij alleen met beëdigde vertalers. Onze beëdigde vertalers zijn hoogopgeleide taalexperts, vakspecialisten met jarenlange ervaring in het vertalen van juridische documenten. Zij beschikken niet alleen over een perfecte talenkennis, maar hebben ook een brede kennis van alle notariële en andere juridische disciplines.

Rbtv-vertalers

Al onze beëdigde vertalers zijn ingeschreven in het Register beëdigde vertalers en tolken (Rbtv) van het Ministerie van Justitie en Veiligheid.

Onze talen

Wij vertalen al uw juridische documenten uit het Nederlands in het Engels, Frans, Duits en Italiaans en uit deze talen in het Nederlands.

Profiteer van 75 jaar juridische vertaalervaring

All-Round is een van de weinige Nederlandse vertaalbureaus die volledig gespecialiseerd zijn in juridische vertalingen. En dat zijn we al 75 jaar.

Kwaliteit

Kwaliteit is allesbepalend. Een juridische vertaling moet kloppen, punt uit. Daarom besteden wij aan iedere vertaling de grootste zorg. Aan iedere vertaling wordt gewerkt door minimaal twee vertalers: een vertaler die de tekst vertaalt en een tweede vertaler die als revisor de vertaling nog eens grondig controleert op volledigheid, consequent gebruik van terminologie, stijl, interpretatie en lay-out. Wij laten niets aan het toeval over.

Legalisatie en apostille

Hebt u een beëdigde vertaling met apostille of legalisatie nodig? Bijvoorbeeld van de oprichtingsakte met de statuten van uw organisatie, een verklaring van erfrecht of een echtscheidingsbeschikking? Wij kunnen dit voor u verzorgen. U hoeft dan niet zelf naar de rechtbank. Dat scheelt u veel tijd en moeite.

Vrijblijvende offerte

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan met het offerteformulier op onze website.

Beëdigde vertalingen voor notaris, advocaat en bedrijfsleven

Vertaalbureau All-Round, de specialist in juridische vertalingen in het kort

Diensten

Apostille en legalisatie
Beëdigde vertaling
Vertalen

Specialisaties

Financieel-economisch
Juridisch
Notariële akten

Talen

Duits
Engels
Frans
Italiaans
Nederlands

Onze locatie

Vertaalbureau All-Round, de specialist in juridische vertalingen


President Kennedylaan 19 2517 JK Den Haag
070 306 0888 Klik om te bellen