Tsarina Vertaalservice en Taallessen


Thorbeckelaan 2 4384 CC Vlissingen
0611343094 Klik om te bellen

Taalles: Nederlands NT2, Spaans, Engels, Russisch
Auteur: '32 Brilliant Ways' - cultuurgids expats
Leer snel een taal met persoonlijke coach Tsarina

Over Tsarina Vertaalservice en Taallessen

Wij bieden lessen Nederlands NT2, Engels, Russisch en Spaans aan, zowel in persoon als via Skype. Momenteel geven we Nederlandse lessen aan bedrijven voor expats, waaronder Oekraïners, met behulp van online oefeningen, zodat u, waar u ook bent, comfortabel lessen kunt volgen.

Onze lessen worden volledig afgestemd op uw leerbehoeften en niveau. Of het nu gaat om het behalen van een NT2-examen in het Nederlands, zakelijk Engels of vakgerichte cursussen, Spaans op een leuke en slimme manier, of Russisch waarbij u binnen slechts twee lessen kunt lezen. Wij bieden de mogelijkheid om uw studietempo te verdubbelen voor snelle resultaten.

Onze taalschool heeft zich gespecialiseerd in het geven van lessen aan bedrijven en particulieren om hen te helpen bij het leren van Nederlands (NT2) en Engels. Het belang van taalvaardigheid bij het vinden van werk en het verbeteren van carrièrekansen kan niet genoeg benadrukt worden.

Als oprichter van "Tsarina Vertaalservice en Taallessen" in Vlissingen, beheers ik zelf zes talen. Het kiezen van de juiste docent is van cruciaal belang voor een succesvol leerproces.

Enkele kenmerken van onze cursussen zijn:

• Communicatieve benadering: Onze taallessen zijn sterk gericht op communicatie. Ervaren docenten ontwikkelen actiegerichte activiteiten en oefeningen die de betrokkenheid en deelname van studenten bevorderen. Onze dynamische lessen integreren alle taalvaardigheden, inclusief lezen, schrijven, spreken en luisteren.

• Leslocatie: We kunnen lessen verzorgen op een locatie naar keuze, of het nu op uw kantoor, online of op onze eigen locatie is.

• Vakspecifieke cursussen: Als voormalig maritiem ingenieur kunnen we specifieke vakcursussen aanbieden, inclusief technische woordenschat voor technisch personeel, bouwvakkers, maritieme ingenieurs en zelfs horecamedewerkers. Onze groepen kunnen doelgericht zijn op basis van specifieke vakgebieden of opleidingsniveaus.

• Intensieve cursussen: In de zomermaanden en september bieden we ook intensieve cursussen Nederlands aan. Deze zijn bedoeld voor mensen die snel Nederlands willen leren en vinden plaats van maandag tot en met vrijdag, gedurende halve dagen.

Daarnaast wil ik graag aandacht vragen voor mijn boek "32 Brilliant Ways to Survive and Thrive in a New Country: A New Language is a New Life." Dit boek is een waardevolle bron voor mensen die Nederlands leren en helpt hen de taal en cultuur van Nederland beter te begrijpen. Werkgevers zullen na het lezen van het boek een andere kijk hebben op hun buitenlandse werknemers, wat kan leiden tot een beter wederzijds begrip en een verbeterde werksfeer op internationale bedrijven. Het kan ook een geweldig cadeau zijn voor buitenlandse vrienden, collega's of expats. In dit werk deel ik mijn inzichten over integratie en benadruk ik het belang van taal in het aanpassingsproces, niet alleen voor nieuwkomers, maar ook voor Nederlanders die willen begrijpen hoe anderen hun cultuur ervaren. Meer informatie over het boek is te vinden op onze website.

Ook voor beëdigde en gelegaliseerde vertalingen Russisch-Nederlands van officiële documenten bent u bij ons aan het juiste adres:

Wij vertalen al uw documenten naar het Nederlands, Russisch of andere talen.
Wij verzorgen de apostille voor beëdigde vertalingen.


We hebben ruime ervaring met het vertalen van webteksten, handleidingen, foldermateriaal, contracten, statuten, koopakten, notariële documenten en documenten voor de rechtbank, IND, ambassades, consulaten, enzovoort.
Dit omvat geboortecertificaten, huwelijksakten, scheidingsakten, KvK-inschrijvingen, verklaringen omtrent gedrag (VOG), ongehuwdverklaringen, diploma's en cijferlijsten, rijbewijzen, enzovoort.


Wilt u een afspraak maken of meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op via WhatsApp op 0031 (0)6 113 430 94 of via e-mail.

Tsarina Beëdigd Vertaler en Docent

Engels-Spaans-Russisch-Nederlands-Italiaans

Tsarina Vertaalservice en Taallessen

Tsarina Translation Service and Language School

Foto's

Tsarina Vertaalservice en Taallessen in het kort

Diensten

Beëdigde vertaling
Corrigeren
Legalisaties
Taaltrainingen
Tekstschrijven
Tolken
Vertalen

Specialisaties

Financieel-economisch
Gezondheidszorg
Juridisch
Kunst en cultuur
Kwaliteitszorg
Landbouwsector
Literatuur
Logistiek
Milieu
Ondertiteling
Onderwijs
Overheid
Sierteelt
Sociale wetenschappen
Techniek
Telecommunicatie
Verzekeringen
Websites

Talen

(vrijwel) Alle talencombinaties
Engels
Nederlands
Russisch
Spaans

Artikelen

Het geheim van snel een nieuwe taal leren

Zolang men leert leeft men! Met veel plezier geef ik taallessen. Mijn passie en dromen achternagaan en anderen aan te sporen dat ook doen is ook mijn levensmissie. Het grootste geheim van snel een nieuwe...

Onze locatie

Tsarina Vertaalservice en Taallessen


Thorbeckelaan 2 4384 CC Vlissingen
0611343094 Klik om te bellen