TargetWise Translations


Zijpenberg 833 3825 DN Amersfoort
06 26626434 Klik om te bellen

Over TargetWise Translations

WIE WIJ ZIJN
Welkom bij TargetWise, een team van enthousiaste en vakbekwame mensen!

Werken met TargetWise betekent samenwerken met een betrouwbare zakenpartner.

Werken met TargetWise betekent samenwerken met een team vol kennis en competentie, uitgebreide ervaring en inzicht in uw (markt)doelen.

Wij hebben grondige kennis van de vertaalsector met inbegrip van geavanceerde tools en zijn bekend met hedendaagse ontwikkelingen. Onze mensen zijn opgeleid aan gerenommeerde Europese, Aziatische en Amerikaanse universiteiten en beschikken over een unieke combinatie van specialistische kennis en ervaring waarvan u de vruchten plukt. Bovendien wordt het team gekenmerkt door een grote culturele diversiteit.

U als opdrachtgever vormt onze stuwende kracht. Door onze twintigjarige ervaring zijn we uitstekend in staat behoeften in te schatten. Onze kennis is vertaald naar ‘best practices’ binnen onze organisatie.

Onze opdrachtgevers waarderen onze ondersteuning. Ze weten dat ze volledig op ons kunnen vertrouwen.

TargetWise maakt zich sterk voor het delen van haar waarden, op zowel intellectueel als sociaal gebied. We zijn open, behulpzaam en hebben een transparante werkwijze. We denken met u mee en streven naar de beste resultaten op zakelijk én maatschappelijk vlak.