Pasapalabras


Julianastraat 15 3161 AJ Rhoon
06-45535376 Klik om te bellen

Over Pasapalabras

Pasapalabras is een veelzijdig taalbureau, ik bied vertalingen Spaans-Nederlands, tolkdiensten Spaans-Nederlands en taallessen Nederlands en Spaans. Ik ben beëdigd vertaler en beëdigd tolk Spaans <> Nederlands, ook voor uw gewaarmerkte vertalingen of vertolkingen kun je bij mij terecht. Heb je een vertaling nodig voor een werkvisum of een opleiding in het buitenland, dan kan Pasapalabras helpen met de vertaling en bijvoorbeeld een Apostille. Heb je een tolk nodig bij de overdracht van je huis, of tijdens een afspraak met een officiële instantie, dan ga ik met je mee. Vraag een offerte op maat aan via de website!

Daarnaast maak ik ook vertalingen voor bijvoorbeeld marketingdoeleinden, waarbij de nadruk meer op het verhaal ligt. We overleggen wie jouw publiek is en hoe we die het beste kunnen aanspreken. Dan ga ik aan de slag met de vertaling naar het Spaans of Nederlands. 

De focus van mijn taallessen ligt vooral op de conversatie in de vreemde taal, ga je op vakantie naar Spanje of kom je werken in Nederland, vraag dan naar de mogelijkheden! Privéles of met een klein groepje van je eigen niveau, het kan allemaal. Met behulp van de grammatica, maar zonder te stampen, gaan we aan de slag om in praktische situaties uit de voeten te kunnen. 

Pasapalabras in het kort

Diensten

Beëdigde vertaling
Taaltrainingen
Tolken
Vertalen

Specialisaties

Juridisch
Kunst en cultuur
Literatuur
Milieu
Onderwijs
Overheid
Sociale wetenschappen
Telecommunicatie
Toerisme
Webshops
Websites

Talen

Nederlands
Spaans

Onze locatie

Pasapalabras


Julianastraat 15 3161 AJ Rhoon
06-45535376 Klik om te bellen