Noorderlicht Vertaalbureau


Waterlandsingel 106 2548 ST Den Haag
0651528071 Klik om te bellen

Alle talen, alle vakgebieden
Hoogopgeleide, gespecialiseerde vertalers
Ook voor beëdigde vertalingen

Over Noorderlicht Vertaalbureau

Bij Vertaalbureau Noorderlicht staat een groot team ervaren vertalers klaar om uw tekst snel en vakkundig te vertalen. Van een wervende websitetekst tot een heldere gebruiksaanwijzing: Vertaalbureau Noorderlicht zorgt voor een professionele vertaling van uw tekst.

Om onze klanten de best mogelijke kwaliteit te bieden, werken wij uitsluitend met hoog opgeleide, gekwalificeerde vertalers en revisors. Iedere tekst wordt zowel door een native speaker in de brontaal als door een native speaker in de doeltaal bekeken, en per klant en vakgebied kiezen wij steeds het meest geschikte vertaler-proeflezer team.

Bij Vertaalbureau Noorderlicht hebben we gespecialiseerde vertalers voor documenten uit onder andere de juridische, technische, medische, financiële sector. Deze vertalers zijn thuis in het vakjargon van de branche. Daarnaast hebben we ook veel ervaring met het vertalen van websites en toeristische, culturele en commerciële vertalingen. Bij dit soort vertalingen gaat het niet alleen om een juiste betekenisoverdracht, maar is het even belangrijk dat de tekst prettig leesbaar is, een wervende stijl heeft en de lezer aanspreekt. Onze vertalers houden hier allemaal rekening mee en gaan hier zo creatief mogelijk mee om.

Bij Vertaalbureau Noorderlicht bieden we alle talen aan. We zijn gespecialiseerd in Europese talen, maar werken samen met collega-bureaus in Afrika, het Midden-Oosten en het Verre Oosten om ook alle Afrikaanse en Aziatische talen te kunnen leveren. Mail ons gerust voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Kwaliteit is geen daad, het is een gewoonte

Noorderlicht Vertaalbureau in het kort

Diensten

Beëdigde vertaling
Corrigeren
Tolken
Transcreatie
Vertalen

Specialisaties

Automatisering
Automotive
Copywriting
Farmacologie
Financieel-economisch
Geneeskunde
Gezondheidszorg
Juridisch
Kunst en cultuur
Kwaliteitszorg
Landbouwsector
Logistiek
Marketing
Milieu
Onderwijs
Overheid
Sociale wetenschappen
Techniek
Telecommunicatie
Toerisme
Verzekeringen
Webshops
Websites

Talen

(vrijwel) Alle talencombinaties

Onze locatie

Noorderlicht Vertaalbureau


Waterlandsingel 106 2548 ST Den Haag
0651528071 Klik om te bellen