Magister Translations


Lombardstraat 7 5371 BA Ravenstein
06 23455134 Klik om te bellen

Juridische vertalingen door een ervaren jurist
Zakelijke vertalingen voor het bedrijfsleven
Copywriting en editing van Nederlandse teksten

Over Magister Translations

Wie is Magister Translations?

Magister Translations (gevestigd regio Den Bosch - Nijmegen) is het vertaalbureau van mr. dr. Martine van Krieken-Boersma, ervaren jurist, vertaler Engels en Spaans en tekstschrijver. Mijn jarenlange ervaring als advocaat en mijn passie voor de Spaanse en de Engelse taal zet ik in om mijn klanten te helpen aan professionele (juridische) vertalingen.

Ik ben beëdigd als vertaler Spaans-Nederlands en Nederlands-Spaans. Beëdigde vertalingen in andere talencombinaties (zoals Nederlands-Engels en Engels-Nederlands) kan ik ook leveren, in samenwerking met vertalers uit mijn netwerk.

Ik ben ‘eerste hulp bij vertalingen’ voor juridische professionals, zoals advocaten, notarissen en deurwaarders. Ook werk ik voor bedrijven, met name in de vastgoedsector en de toerismebranche. Natuurlijk kunnen particulieren ook bij mij terecht.

Als jurist weet ik als geen ander hoe belangrijk juridische terminologie is en dat woorden weliswaar op elkaar kunnen lijken, maar toch iets heel anders kunnen betekenen. Voor niet-juristen kan dit een mijnenveld zijn. Daarom besteed ik extra aandacht aan consistente juridische terminologie. Op een offerteaanvraag reageer ik uiteraard zo snel mogelijk, zeker dezelfde dag. Bovendien is een deadline bij mij een deadline. Ook ´s avonds of in het weekend.

Naast een juridisch oog beschik ik ook over een vlotte pen. Mijn werk gaat daarom verder dan alleen vertalen: ik schrijf ook graag Nederlandse teksten, voor bijvoorbeeld websites of brochures en ik kijk graag mee met uw eigen tekst, als proeflezer en redacteur.

Waar kan ik u mee helpen?

Met mijn juridische achtergrond kan ik u helpen met:

  • juridische vertalingen Engels - Nederlands, Nederlands - Engels, Spaans - Nederlands en Nederlands-Spaans op alle rechtsgebieden, zoals ondernemingsrecht, arbeidsrecht, contractenrecht, familierecht en strafrecht
  • beëdigde vertalingen
  • zakelijke, commerciele en marketingvertalingen Engels en Spaans, zoals de vertaling van websites en zakelijke documenten
  • toerismevertalingen Engels en Spaans, o.a. voor hotels en restaurants
  • vastgoedvertalingen Engels en Spaans, o.a. voor makelaars, huizenkopers en projectontwikkelaars
  • copywriting en proeflezen/revisie van Nederlandse teksten, zoals websites en brochures, het tweede paar ogen voor een tekst die écht werkt.

Voor meesterlijke vertalingen en teksten door een ervaren jurist

Foto's

Magister Translations in het kort

Diensten

Beëdigde vertaling
Corrigeren
Legalisaties
Redactie
Tekstschrijven
Transcreatie
Vertalen

Specialisaties

Copywriting
Financieel-economisch
Juridisch
Marketing
Toerisme
Websites

Talen

Engels
Nederlands
Spaans

Team

Onze locatie

Magister Translations


Lombardstraat 7 5371 BA Ravenstein
06 23455134 Klik om te bellen