La Bleue Vertaal- en Tekstbureau


Kampweg 18 8255 AN Swifterbant
0615080043 Klik om te bellen

Over La Bleue Vertaal- en Tekstbureau

La Bleue Vertaal- en Tekstbureau is in 2019 opgericht door Leonie Thijs-Buijsrogge, professioneel opgeleid vertaalster. Na het behalen van het bachelor diploma Vertaler Frans-Nederlands aan de Vertaalacademie te Maastricht ben ik jarenlang werkzaam geweest bij internationale bedrijven.

Daarna heb ik de stap gezet om binnen het vakgebied dat mij het beste ligt een eigen onderneming te starten. Bent u op zoek naar een goede Nederlandstalige tekst vertaald vanuit Frans of Engels, dan bent u bij La Bleue Vertaal- en Tekstbureau aan het juiste adres. Professioneel vertalen is vakwerk daarom wordt gebruik gemaakt van vertaalsoftware en wordt de tekst na afloop altijd nagelezen.

Ik ben zeer breed geïnteresseerd, maar ik heb een voorkeur voor algemene, technische, toeristische en agrarische teksten. Ik hou ervan om binnen elk vakgebied op zoek te gaan naar het juiste woord en de beste uitstraling van de tekst! Natuurlijk gebeurt oplevering altijd in overleg met de klant en is de uiteindelijke tekst specifiek gericht op de doelgroep.

La Bleue Vertaal- en Tekstbureau in het kort

Diensten

Tekstschrijven
Vertalen

Specialisaties

Automotive
Techniek
Toerisme
Webshops
Websites

Talen

Engels
Frans
Nederlands

Onze locatie

La Bleue Vertaal- en Tekstbureau


Kampweg 18 8255 AN Swifterbant
0615080043 Klik om te bellen