ILC International Language Centre


Cartografenweg 34 5141 MT Waalwijk
0416-563000 Klik om te bellen

Over ILC International Language Centre

International Language Centre geeft sinds 1990 individuele en groepstaaltrainingen aan het bedrijfsleven, de (semi) overheid, het bankwezen en particulieren. Wij zijn uitgegroeid tot een uniek bedrijf dat op een persoonlijke wijze met de cursist(en) zeer doelgericht aan de slag gaat om samen het gewenste leerdoel te behalen. In onze visie behoren taal en taalbeheersing belangrijke onderdelen te zijn binnen de organisatie en het managen van bedrijven en instanties. Ons werk strekt zich uit van vraag- en probleemsignalering, het kaderen van de oplossingen en het inschalen in de tijd tot en met de trainingsadviezen, programmering en uitvoering van de trainingen.

 In de talen Arabisch, Bahasa Indonesia, Chinees, Deens, Duits, Engels, Fins, Frans, Hindi, Italiaans, Japans, Nederlands, Noors, Pools, Portugees, Roemeens, Russisch, Spaans, Turks en Zweeds kunnen wij u adviseren en helpen.

Correctie – Revisie - Redactie
Heeft u een vertaling laten verzorgen voor bijvoorbeeld uw website, rapportages, speech of presentatie en wilt u graag een professioneel advies of deze op de juiste wijze worden geïnterpreteerd? Neem dan contact met ons op over de mogelijkheden.

Wij onderscheiden drie vormen van tekstoptimalisering:

Correctie – vertaalcontrole
Bij het corrigeren van teksten of vertalingen wordt de controle puur taalkundig uitgevoerd op spelling en grammatica en worden er geen of nauwelijks stilistische wijzigingen aangebracht.
Revisie – vertaalstijl controle
Bij het reviseren van teksten of vertalingen wordt dezelfde controle uitgevoerd als bij het corrigeren, maar wordt er ook tijd en aandacht besteed aan het upgraden van de stijl.
Redactie – context van de tekst controleren
Bij het redigeren van teksten of vertalingen wordt de stijl grondig onder de loep genomen en verbeterd. Hiervoor is het soms nog nodig om stukken gedeeltelijk of in zijn geheel te herschrijven. Onze toegewijde en ervaren trainers helpen, coachen en geven u de culturele finesse die u nodig heeft om correct taalgebruik met de juiste interpretatie toe te passen. Voor verdere vragen of meer informatie, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Foto's

ILC International Language Centre in het kort

Diensten

Beëdigde vertaling
Corrigeren
Taaltrainingen
Vertalen

Specialisaties

Automatisering
Automotive
Copywriting
Farmacologie
Financieel-economisch
Geneeskunde
Gezondheidszorg
Juridisch
Kunst en cultuur
Kwaliteitszorg
Landbouwsector
Literatuur
Logistiek
Marketing
Milieu
Muziek
Onderwijs
Overheid
Sierteelt
Sociale wetenschappen
Techniek
Telecommunicatie
Toerisme
Verzekeringen
Webshops
Websites

Talen

(vrijwel) Alle talencombinaties
Alle Europese talen
Arabisch
Chinees
Duits
Engels
Frans
Italiaans
Japans
Nederlands
Pools
Portugees
Roemeens
Russisch
Spaans
Turks

Onze locatie

ILC International Language Centre


Cartografenweg 34 5141 MT Waalwijk
0416-563000 Klik om te bellen