Edelweiss Vertalingen


De Deel, 9 9 7335 MD Apeldoorn
+31645020730 Klik om te bellen

Over Edelweiss Vertalingen

Kwaliteitsvertalingen en correctiewerkzaamheden Duits - Nederlands - Engels door gediplomeerd en ervaren zelfstandig professioneel vertaler.

Ik ben tweetalig opgevoed in een internationale familie- en vriendenkring en heb Duitse Taal en Letterkunde aan de Universiteit van Utrecht gestudeerd. Daarnaast heb ik het diploma Tolk-Vertaler behaald en ben al ruim 30 jaar werkzaam als vertaler, zowel als zelfstandige alsmede binnen diverse bedrijven. Verder heb ik in de loop van de tijd uitgebreide commerciële ervaring in Duits- en Engelstalige klantgerichte activiteiten opgedaan. 

Maatwerk taallessen voor jongeren en volwassenen ter ondersteuning van school, studie of werk of in het geval van uitzending naar een Duitstalig land. Zowel voor particulieren als ook voor bedrijven.

Ik ben in het bezit van een eerstegraads onderwijsbevoegdheid Duits (Universiteit Utrecht) en het certificaat methodisch handelen als taalcoach van VluchtelingenWerk Oost-Nederland. Ik heb ervaring met diverse vormen van taalonderwijs voor kinderen en volwassenen.

Edelweiss Vertalingen in het kort

Diensten

Corrigeren
Taaltrainingen
Tekstschrijven
Tolken
Vertalen

Specialisaties

Kunst en cultuur
Literatuur
Onderwijs
Toerisme
Webshops
Websites

Talen

Duits
Engels
Nederlands

Onze locatie

Edelweiss Vertalingen


De Deel, 9 9 7335 MD Apeldoorn
+31645020730 Klik om te bellen