CPLS - Creative & Professional Language Specialists


Voorweg 30 2713 RX Zoetermeer
06 13768088 Klik om te bellen

De klant staat bij ons voorop
We leren en verbeteren
We zijn flexibel

Over CPLS - Creative & Professional Language Specialists

Creative & Professional Language Specialists (CPLS) is veel meer dan een vertaalbureau. Onze diensten gaan verder dan vertalingen van het Nederlands naar het Engels (en van het Engels naar het Nederlands), redactie, copywriting en congresrapportage. We zijn gespecialiseerd op het gebied van technologie en innovatie, met klanten uit sectoren variërend van transport tot gezondheid en van software tot hardware. Ons kleine, professionele team biedt snelle en hoogwaardige ondersteuning aan bedrijven, overheden, onderzoeksinstellingen en universiteiten in heel Nederland, met een Europese en zelfs mondiale dimensie.

Inzicht in onze klanten

Wij zijn gespecialiseerd in innovatie. Onze klanten, zoals TNO, TU/e en ITEA, nemen het voortouw in Nederlandse technologische doorbraken in uiteenlopende gebieden als nanorobotica, duurzame energie en kunstmatige intelligentie. Of u nu een Nederlands-Engels vertaalbureau nodig heeft voor een projectvoorstel of een tech-savvy copywriter voor de rapportage van een conferentie, wij kunnen de juiste woorden vinden voor wat u wilt zeggen. Bekijk onze referenties om te zien wat we recentelijk voor onze klanten hebben gedaan.

Onze vertalers

Onze mensen zijn meer dan alleen maar vertalers: ze hebben evenveel ervaring met schrijven, redigeren en rapporteren. Onze algemene kennis van de subtiliteiten van taal onderscheidt ons van andere Engels vertaalbureaus.

Quantum vertalen: vertalingen op topsnelheid

Het 'quantum vertalen' van opdrachten betekent maximale beschikbaarheid: we gaan direct aan de slag en halen voor u het onderste uit de kan! In principe zijn onze vertalers elke dag van de week beschikbaar - bedenk u eens wat er mogelijk is als u 24 met 7 vermenigvuldigt!

We beginnen altijd met het leren kennen van uw business. Gebruikt u Amerikaans Engels of Brits Engels? Welke terminologie heeft uw voorkeur? Wie is uw publiek? Wij zorgen voor consistentie in alle documenten, op alle gebieden. Afhankelijk van uw deadline, de hoeveelheid werk en het type document (technisch, commercieel, algemeen) spreken we een prijs af.

Een paar gouden CPLS 'regels'

De klant staat bij ons voorop - we zijn open en eerlijk, werken op een constant hoog prestatieniveau, beleven plezier aan klantrelaties en voegen waar mogelijk waarde toe.

We zijn flexibel en bieden vertaaldiensten van het Engels naar het Nederlands en van het Nederlands naar het Engels aan, evenals copywriting, redactie en ondertiteling.

We zijn mensen en kunnen fouten maken, maar we streven altijd naar perfectie.

We zijn leergierig, we leren en verbeteren, maar we doen vooral wat we LEUK vinden.

Kwaliteit op hoge snelheid

Foto's

CPLS - Creative & Professional Language Specialists in het kort

Diensten

Congresrapportage
Corrigeren
Ondertitelen
Redactie
Tekstschrijven
Vertalen

Specialisaties

Automatisering
Automotive
Copywriting
Farmacologie
Financieel-economisch
Geneeskunde
Gezondheidszorg
Landbouwsector
Logistiek
Milieu
Ondertiteling
Onderwijs
Overheid
Sociale wetenschappen
Techniek
Telecommunicatie
Websites

Talen

(vrijwel) Alle talencombinaties
Engels
Nederlands

Team

Onze locatie

CPLS - Creative & Professional Language Specialists


Voorweg 30 2713 RX Zoetermeer
06 13768088 Klik om te bellen