Bureau De Jong: communiceer in het Duits


Franz-Abt-Str. 1 1012 AA 65193 Wiesbaden DE
+4915784996373 Klik om te bellen

Over Bureau De Jong: communiceer in het Duits

Bureau De Jong vertalingen en teksten Duits: Bereik meer dan 100 miljoen mensen, communiceer in het Duits!

Bureau De Jong is een vertaalbureau uit Wiesbaden (Duitsland). Bureau De Jong is gespecialiseerd in vertalingen Nederlands -> Duits en Duits -> Nederlands en heeft daarin jarenlange ervaring. Of het nu gaat om het vertalen van een website, het vertalen van een boek, het vertalen van marketing communicatie of overige vertalingen: Bureau De Jong is het adres voor een vertaling Nederlands-Duits. 

Ook voor het schrijven van een duitse tekst (ghostwriting duits), het corrigeren van een duitse tekst, het corrigeren van een reeds gemaakte duitse vertaling: Bureau De Jong vertalingen is het adres voor duitstalige communicatie. Zelfs een duitstalige website kan Bureau De Jong voor u organiseren!

Bezoek onze website bureaudejong.de/nl.html voor meer informatie. Wie in het Duits communiceert, verschaft zich directe toegang tot meer dan 100 miljoen klanten in het buitenland. Bureau De Jong helpt u erbij. 

Duits is namelijk de moedertaal van ongeveer 100 miljoen mensen, nog eens 80 miljoen mensen kunnen Duits. Daarmee is Duits na het Russisch de grootste taal in Europa en de de 10de taal van de wereld. Bovendien is Duitsland de grootste handelspartner van Nederland. Maar niet alleen in Duitsland wordt Duits gesproken, maar ook in Oostenrijk, Liechtenstein en (delen van) Zwitserland, Frankrijk, Italië, Luxemburg en Denemarken. Zorg ervoor dat u bij deze mensen een streepje voor hebt en communiceer in hun moedertaal, in het Duits: Een vertaling Nederlands-Duits, een Duitse tekst of Duitse website van Bureau De Jong komt daar zeker bij van pas.

Bureau De Jong: communiceer in het Duits in het kort

Diensten

Corrigeren
Tekstschrijven
Vertalen

Specialisaties

Financieel-economisch
Kunst en cultuur
Literatuur
Marketing
Toerisme
Webshops
Websites

Talen

Duits

Onze locatie

Bureau De Jong: communiceer in het Duits


Franz-Abt-Str. 1 1012 AA 65193 Wiesbaden DE
+4915784996373 Klik om te bellen