Brasilva Vertaalbureau


Eikenlaan 35 6663 EN Nijmegen

Over Brasilva Vertaalbureau

Brasilva is een vertaalbureau dat grote waarde hecht aan kwaliteit, flexibiliteit en collegialiteit.

Kwaliteit

We zijn een vertaalbureau dat met een aantal bekwame en betrouwbare tolken en vertalers samenwerkt. De meeste tolken en vertalers die samen met ons werken, hebben een juridische achtergrond. Zij verlenen hun diensten aan het ministerie van Justitie. Dit houdt onder andere in dat zij gewend zijn professioneel met vertrouwelijke informatie om te gaan.

Flexibiliteit

Brasilva werkt op afspraak. Uiteraard weten wij van tevoren graag waar we aan toe zijn. In een gesprek of in een telefoongesprek spreken we door wat en wanneer u iets van ons verwacht. Niet alles kan op afspraak. Soms moet er iets onmiddellijk. Dat kan ook. Wij zijn flexibel, onze tolken en vertalers zijn dat ook. Door ons uitgebreide bestand kunnen wij ook op korte termijn iets voor u regelen. Wilt u het net even anders dan anders? Ook daar spelen we graag op in. Ons netwerk is groot, onze contacten zijn breed en ons bestand van tolken en vertalers is groot én divers.

Collegialiteit

Brasilva werkt ook in opdracht van andere vertaalbureaus. Soms is een opdracht van dien aard dat het ene vertaalbureau een beroep doet op het andere vertaalbureau. Zolang we van elkaar weten dat we kwaliteit leveren, is dat geen enkel bezwaar. Integendeel, de kwaliteit blijft hoog, de flexibileit blijft gehandhaafd én er ontstaat zoiets als collegialiteit. Wij doen er alles aan de tarieven aantrekkelijk te houden. Aantrekkelijk voor u als vertaalbureau en daardoor uiteindelijk ook aantrekkelijk voor ons.

Brasilva Vertaalbureau in het kort

Diensten

Beëdigde vertaling
Legalisaties
Tolken
Vertalen

Specialisaties

Financieel-economisch
Juridisch
Onderwijs

Talen

Engels
Frans
Italiaans
Nederlands
Portugees / Braziliaans
Spaans

Onze locatie

Brasilva Vertaalbureau


Eikenlaan 35 6663 EN Nijmegen