Beëdigd Vertaalbureau


Nijverheidsweg 23d 5071 NL Udenhout
085 008 0839 Klik om te bellen

Over Beëdigd Vertaalbureau

Beëdigd Vertaalbureau is de dienstverlener waar je al je beëdigde vertalingen direct kunt bestellen. Welk document je ook beëdigd wilt laten vertalen en in welke taal dan ook, wij hebben de juiste beëdigd vertaler voor je klaarstaan.

We zijn het enige vertaalbureau dat volledig is gespecialiseerd in het verzorgen van beëdigde vertalingen. We doen niets anders en daardoor zijn we er ook goed in. Dat merk je met name aan ons efficiënte bestelproces en onze snelle levering.

Elke beëdigde vertaling heeft bij ons een vaste prijs per pagina, inclusief btw. Op deze manier kom je niet voor verrassingen te staan en heb je je beëdigde vertaling al binnen enkele klikken besteld. Ten slotte is aangetekende verzending inbegrepen in de kosten, zodat er zo min mogelijk tijd verloren gaat aan de verzending per post van de bedigde vertaling. Je krijgt een Track & Trace-code in de mail op het moment dat de vertaling door ons is verzonden.

Dus: geen tijdrovende zoektocht meer naar een gekwalificeerde en beschikbare beëdigd vertaler, maar gewoon bestellen en Beëdigd Vertaalbureau zorgt ervoor dat de vertaling binnen enkele dagen op de post gaat.

Beëdigd Vertaalbureau in het kort

Diensten

Beëdigde vertaling

Specialisaties

Financieel-economisch
Gezondheidszorg
Juridisch
Overheid

Onze locatie

Beëdigd Vertaalbureau


Nijverheidsweg 23d 5071 NL Udenhout
085 008 0839 Klik om te bellen