ARYBA Talen


KLM Laan 2A 4631 JW Hoogerheide
06 20197819 Klik om te bellen

Over ARYBA Talen

Bij ARYBA Talen kan je terecht voor (beëdigde) vertalingen vanuit het Nederlands naar het Pools en vanuit het Pools naar het Nederlands. De specialiteit van ARYBA Talen zijn vertalingen op het gebied van strafrecht en strafprocesrecht maar vanzelfsprekend zijn ook vertalingen van teksten uit andere vakgebieden mogelijk zoals: akten (geboorte, huwelijk, burgerlijke stand), notariële akten (huwelijkse voorwaarden, testamenten, hypotheekakten etc.), gemeentelijke correspondentie (bezwaarschriften, formulieren, aanvragen en overeenkomsten), certificaten en diploma’s, arbeidsovereenkomsten, CV's, internetpagina’s en privé documenten.

De prijs van een vertaling hangt af van de hoeveelheid tekst, de complexiteit ervan en de tijd waarbinnen deze geleverd moet worden. In beginsel geldt voor standaard teksten een tarief van €0,16 – €0,19 per woord (excl. 21% btw) met een minimum van € 45,- (excl. 21% BTW) per opdracht. Voor spoedopdrachten (levering binnen 24 uur) geldt een toeslag van 50%. Voor een prijsopgave stuur een scan van het te vertalen document naar info@aryba.nl.

ARYBA Talen levert ook notariële tolkdiensten in de regio Roosendaal.

Ook voor taaltrainingen en bijles kan je bij ARYBA Talen terecht. Mogelijk zijn cursussen en taaltrainingen NT2 (Nederlands voor anderstaligen), voorbereiding op het Staatsexamen NT2, conversatielessen, cursussen Pools, bijles Duits. De cursussen worden gegeven in Roosendaal als individuele lessen of duolessen. Ook volgen van een indivuduele cursus via Skype of Zoom behoort tot de mogelijkheden.

Foto's

Logo

ARYBA Talen in het kort

Diensten

Beëdigde vertaling
Corrigeren
Taaltrainingen
Tolken
Vertalen

Specialisaties

Juridisch

Talen

Nederlands
Pools

Onze locatie

ARYBA Talen


KLM Laan 2A 4631 JW Hoogerheide
06 20197819 Klik om te bellen