Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Artikelen over vertalen

Tips voor het schrijven van een persbericht

Heb je nieuws dat je wereldkundig wilt maken via de pers, dan is het versturen van een persbericht de geijkte weg. Een persbericht is een kort document met een informatieve tekst die de pers kan gebruiken als input voor een artikel of een bericht. Garantie voor plaatsing is niet verzekerd, maar niet geschoten is altijd mis.

Lees meer >>

Op 3 april 2012

Adwords-campagne laten vertalen leidt tot meer omzet.

Een groot aantal bedrijven, zowel groot als klein, maken tegenwoordig veelvuldig gebruik van Adword-campagnes. Met name de grotere bedrijven met een omvangrijke internationale zakenkring willen ook hun prospects in die betreffende landen zien te bereiken.

Lees meer >>

Op 28 maart 2012