Amarvertaling


Suevenpoort 9 3991 EJ Houten
0645297774 Klik om te bellen

Over Amarvertaling

Het vertaalbureau Amarvertaling beschikt over een groot opgebouwde expertise, waarbij diensten en producten verzorgd worden door ervaren gekwalificeerde en beëdigde tolken en vertalers. Deze diensten worden geleverd aan zowel particulieren als instellingen en bedrijven, zoals: Notarissen · Advocaten · Gemeenten . Gezondheidszorg en overige instellingen.
Wij verzorgen vertalingen van alle soorten teksten, vanuit het Arabisch naar het Nederlands en andersom. Daarnaast kunnen wij ook vertalingen leveren in het Marokkaans, Turks, Frans en Spaans. Wij hechten er grote waarde aan om niet alleen woorden en zinnen om te zetten maar om een volwaardige op zichzelf staande tekst in een andere taal af te leveren. Dit doen wij in geval van beëdigde vertalingen en niet-beëdigde vertalingen zoals: Brieven, folders, medische teksten, websites, enquêtes etc...

Naast vertalingen verzorgt Amarvertaling ook tolkdiensten in het Arabisch, Marokkaans, Berbers en alle Arabische dialecten (zoals Egyptisch, Irakees, Syrisch, Jemenitisch ...).

Amarvertaling in het kort

Diensten

Beëdigde vertaling
Corrigeren
Legalisaties
Taaltrainingen
Tolken
Vertalen

Specialisaties

Gezondheidszorg
Juridisch
Kunst en cultuur
Ondertiteling
Onderwijs
Overheid
Sociale wetenschappen
Websites

Talen

Arabisch/Marokkaans/Egyptisch
Frans
Nederlands

Onze locatie

Amarvertaling


Suevenpoort 9 3991 EJ Houten
0645297774 Klik om te bellen