123vertalen.nl


Zevensterweide 12 3448 JT Woerden
06 51823696 Klik om te bellen

De vertalers zijn native speakers, specialisten
Snelle levering, ook spoedopdrachten
Alle talen en alle vakgebieden

Over 123vertalen.nl

123vertalen - Hét veelzijdige vertaalbureau voor al uw vertalingen, ongeacht de taal.

Vertaalbureau 123Vertalen is de perfecte partner voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en veelzijdige vertaaldienst. Met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van vertalingen, weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om uw boodschap op een duidelijke en effectieve manier over te brengen in elke taal. Bij 123Vertalen bieden wij dan ook vertalingen aan in alle talen, van Engels en Frans tot Japans en Chinees.

Onze native speakers staan altijd voor u klaar om u te helpen bij het vertalen van uw tekst, ongeacht de complexiteit van de boodschap of het onderwerp. Of het nu gaat om een website vertaling, juridische vertaling of medische vertaling, onze specialisten zorgen altijd voor een perfect eindresultaat.

Bij 123Vertalen hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact en een heldere werkwijze. Wij nemen graag de tijd om u te adviseren en te informeren over de mogelijkheden van onze vertaaldienst. Daarnaast bieden wij ook spoedopdrachten aan en hanteren wij een zeer korte doorlooptijd voor elke vertaling.

Met 123Vertalen bent u verzekerd van een professionele vertaling tegen een scherpe prijs. Onze jarenlange ervaring en uitgebreide expertise maken ons de ideale partner voor elke organisatie die behoefte heeft aan vertalingen. Wij staan voor u klaar om u te helpen bij het overbrengen van uw boodschap naar elke gewenste doelgroep, waar ook ter wereld.

Veelzijdig
123Vertalen is een veelzijdig vertaalbureau, want of het nu gaat om een vertaling van het Engels naar Nederlands, website vertaling of juridische vertaling, wij kunnen het voor je verzorgen. Met meer dan 25 jaar ervaring kunnen we toch wel stellen dat we taalspecialisten zijn.

Alle talen
Wij leveren teksten in vele talen zoals Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans, Grieks, Farsi, Japans, Oekraïns, Chinees en nog veel meer.
We hebben native speakers voor u klaar staan. Dit zijn echte specialisten die teksten schrijven voor elke gewenste doelgroep in het land van je keuze. Zo weet u zeker dat de boodschap goed overkomt en het doel bereikt wordt. Dat is belangrijk, bijvoorbeeld bij websites, reclamecampagnes en webshops.

Alle soorten teksten
Onze specialisten kunnen elke soort tekst vertalen, bijvoorbeeld medische of juridische teksten zoals doktersverslagen, contracten of jaarverslagen. Wij vertalen ook beëdigde documenten voor immigratie of handelscontracten in het buitenland.

Prettig persoonlijk contact en heldere werkwijze
Van tevoren laten we weten wat de leverdatum zal zijn, en natuurlijk leveren wij ook spoedopdrachten. Bij ons zijn de lijnen kort en efficiënt.

Probeer het zelf uit en neem vandaag nog contact op met 123Vertalen. Stuur uw tekst mee via info@123vertalen.nl en ontvang binnen korte tijd een gerichte offerte op maat. Ons team van professionele taalspecialisten kijkt ernaar uit om u van dienst te zijn.

Team 123Vertalen
drs. Liesbeth de Jonge (directrice)

123Vertalen.nl, die vertaalt het goed en snel

Foto's

123Vertalen.nl

123vertalen.nl in het kort

Diensten

Beëdigde vertaling
Corrigeren
Legalisaties
Redactie
Tekstschrijven
Tolken
Transcreatie
Vertalen

Specialisaties

Automatisering
Automotive
Copywriting
Farmacologie
Financieel-economisch
Geneeskunde
Gezondheidszorg
Juridisch
Kunst en cultuur
Kwaliteitszorg
Landbouwsector
Logistiek
Marketing
Milieu
Muziek
Onderwijs
Overheid
Sierteelt
Sociale wetenschappen
Techniek
Telecommunicatie
Toerisme
Verzekeringen
Webshops
Websites

Talen

(vrijwel) Alle talencombinaties
Alle Europese talen
Arabisch
Arabisch/Marokkaans/Egyptisch
Chinees
Duits
Engels
Frans
Fries
Grieks
Hongaars
Italiaans
Japans
Kroatisch
Litouws
Nederlands
Oekraiens
Oekraïns
Pools
Portugees
Roemeens
Russisch
Scandinavische talen
Spaans
Tsjechisch
Turks

Team

Onze locatie

123vertalen.nl


Zevensterweide 12 3448 JT Woerden
06 51823696 Klik om te bellen